Una estudiant de 20 anys de la Universitat Tufts de Massachusetts va morir asfixiada després de participar en una competència de menjar 'hot dogs' (aka frankfurts...) la setmana passada.

Mor en un concurs de menjar 'hot dogs'

Madelyn "Madie" Nicpon estava en un esdeveniment de recaptació de fons fora del campus universitari quan va participar en un concurs de menjar 'hot dogs' aquest dissabte.

La jove, durant la ingesta, va començar a asfixiar-se i va caure inconscient, va informar Journal News. Els seus amics van atendre-la i va ser traslladada d'urgència a un hospital de Boston, segons mitjans locals. Va morir l'endemà.

Madelyn Nicpon / Cedida

Madelyn Nicpon / Cedida

En un comunicat realitzat per la universitat, es va comunicar i laamentar la trista pèrdua d'una de les seves alumnes i van enaltir el seu compromís i activitat al campus: "Davant d'aquesta dolorosa pèrdua, el nostre cor està amb la família i els amics de Madie".

Dies després de la mort, milers d'estudiants i companys de Madie van assistir a un homenatge on van portar espelmes en el seu honor. També van ploure tributs per a la jove atleta a les xarxes socials.

Els concursos d'engolir quantitats ingestes de menjar són habituals als Estats Units. La dinàmica és simple: guanya qui més menja en menys temps. Més enllà de les fortes indigestions, la participació en aquest tipus de concursos poden conduir a circumstàncies problemàtiques a curt termini (ennuegada...) i a llarg termini (malalties cardiovasculars...).

Joey Chestnut / RRSS

Joey Chestnut / RRSS

Joey "Jaws" Chestnut apodera el rècord del món en la ingesta salvatge de frankfurts. El 2019 el californià va derrotar de lluny els seus 17 oponents i es va menjar 74 salsitxes amb els seus respectius pans per guanyar per dotzena vegada el concurs.

Tragèdia al cinema: Altres accidents mortals en els rodatges

El tràgic accident en el set de rodatge de la pel·lícula western 'Rust' ha commocionat al món del cinema. L'actor Alec Baldwin ha disparat accidentalment a la directora de fotografia Halyn Hutchins, de 42 anys, que ha mort. En l'accident també ha resultat ferit de gravetat el director del film Joel Souza, de 48 anys, que roman en la Unitat de Cures Intensives (UCI). La pistola era de foguejament suposadament.

Alec Baldwin wikimedia

Alec Baldwin / EFE

L'accident d'Alec Baldwin recorda a altres successos semblants que han tingut lloc mentre es rodaven pel·lícules o vídeos musicals. Desenes d'actors, extres i personal de l'equip de rodatge han mort en terribles accidents al llarg de la història. Veure aquí.