Brutal assalt a ganivetades en una escola de França. Un home d'uns 30 anys, de qui no transcendit més informació de moment, va entrar armat amb un ganivet i va atacar dues nenes de set i onze anys aquest dijous a la tarda al centre educatiu infantil Dannenberger (Rapp) de la localitat de Souffelweyersheim, a prop d'Estrasburg. Afortunadament, les dues alumnes, que van patir diverses ferides al coll, van ser lleus i de caràcter superficial per la qual cosa van ser donades d'alta la mateixa nit dels fets. Però no va tenir la mateixa sort una de les companyes confinades per l'agressió de l'individu, de només 12 anys, que va perdre la vida d'un infart.

Els estudiants van ser confinats a diferents aules de les escola poc després de les dues del migdia d'aquest dijous, quan es va produir l'atac. L'escola de primària hauria seguit els protocols per garantir la seguretat i aïllat als alumnes, però no tots es van aconseguir salvar. En una de les sales, una nena de 12 anys va patir un infart. Els professors li van fer els primers auxilis i va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Universitari d'Estrasburg, on va acabar morint poc després de l'episodi cardíac.

L'agressor ha estat detingut

Ara per ara, s'estan investigant les causes de la mort de la nena de 12 anys, encara que tot sembla que es deu a la situació que va viure quan l'agressor va entrar armat a l'escola francesa. Segons ha recollit BFMTV, l'home va ser detingut poc després pels gendarmes, té 30 anys i no li consten antecedents penals. No ha transcendit més informació sobre això, tan sols que tenia "fragilitats psiquiàtriques" o problemes de salut mental. En qualsevol cas, la policia gal·la investiga els fets i l'atacant està acusat de temptativa d'homicidi intencional de menors de 15 anys i "rebel·lió".