Un nen de 7 anys ha mort aquest dijous a l'Hospital General de Castelló després de no poder superar la gravetat de les ferides que va patir en caure al buit pel celobert d'un edifici a Benicarló. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, al voltant de les quatre de la tarda, en un bloc de pisos del carrer d'En Pere de Thous. El menor, per causes que es desconeixen i que ara s'estan investigant, es va precipitar per la finestra de la seva habitació, ubicada al quart pis. La mare de la criatura va sentir el fort cop, i en anar a l'habitació del seu fill i mirar per la finestra, va veure que el nen havia caigut des de diversos metres d'alçada.

Els veïns de l'edifici també van sentir el fort cop i en mirar per les finestres van observar la tragèdia. Després d'alertar dels fets als serveis d'emergències, fins al bloc de pisos es van desplaçar efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil i bombers del Consorci Provincial de Castelló. També es va activar personal sanitari del SAMU, que van evacuar el menor en helicòpter fins a l'Hospital General de Castelló, on va ingressar en estat crític a l'UCI amb un traumatisme cranioencefàlic i una fractura de fèmur. Segons ha confirmat la Conselleria de Sanitat, el nen no ha pogut superar la gravetat de les ferides i ha mort al centre hospitalari aquest dijous.

El nen acabava de tornar a casa després de les vacances

El menor, de nacionalitat marroquina, era el gran de tres germans. Quan van tenir lloc els fets, tal com ha detallat El Periódico Mediterráneo, acabava de tornar del Marroc, on havia anat a passar uns dies de vacances amb la seva família. El tràgic succés ha generat una gran commoció en els veïns de la localitat, especialment en els del carrer on es van produir els fets. S'ha obert una investigació per esclarir els motius pel qual el nen es va precipitar per la finestra de la seva habitació i la principal hipòtesi és que es tracta d'una caiguda accidental.