Tragèdia en unes obres de Girona. Un treballador de 48 anys va morir aquest divendres a la capital gironina després de caure al buit des d'uns quatre metres d'alçada. Els fets van produir-se per la tarda, cap a dos quarts de quatre, quan l'home estava enfilat en un elevador i, per motius que es desconeixen i que s'estan investigant, va precipitar-se de cap al buit i va perdre la vida. Després de rebre l'avís es van traslladar els equips d'emergències fins al lloc dels fets, però els facultatius sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida i van acabar confirmant la seva defunció.

En aquests moments es desconeix com va acabar caient des de quatre metres d'alçada pel buit de l'elevador on estava treballant. La Policia Local de Girona ha obert una investigació per esclarir els fets i els motius pels quals la víctima va acabar precipitant-se al buit de cap i perdent la vida pràcticament a l'instant. 

Un treballador sepultat a Logronyo

Fa una setmana, aproximadament, un altre treballador va morir en quedar sepultat el passat dimarts 25 de juliol a Logronyo. L'ensorrament d'una escola al centre de la capital de la Rioja va provocar que quedés atrapat sota les runes, durant unes obres per habilitar l'edifici com a residència. L'incident va tenir lloc al col·legi Adoratrices cap a tres quarts de deu del matí, i es va descartar inicialment que es tractés d'una fuga de gas. Els bombers van localitzar el cadàver de l'home al migdia, al soterrani.

A més d'ell, altres dos obrers que es trobaven en aquells moments a la zona van resultar afectats, tot i que van ser rescatats amb vida, un per un dels seus companys i l'altre pels efectius de bombers. Ambdós van ser traslladats a l'Hospital San Pedro de Logronyo, un amb ferides menys greus i l'altre amb pronòstic reservat.