Lloret de Mar (Selva) està de dol: un nen de 4 anys ha mort dies després de caure en una piscina d'un hotel.

Un nen de 4 anys cau en una piscina de Lloret de Mar

Els fets van passar dilluns a la tarda en una piscina d'un hotel de Lloret de Mar. Per causes que encara s'estan investigant, un nen de 4 anys va caure accidentalment a l'aigua.

Traslladen el menor a l'hospital Josep Trueta

Immediatament, van avisar a la Policia Local i, mentrestant, el socorrista va realitzar les maniobres de reanimació cardiovascular. Al cap de poca estona, també es van desplaçar fins al lloc dels fets els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques, que van traslladar el menor  en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Helicóptero SEM / Departament de Salut

Un nen de 4 anys mor ofegat en caure en una piscina a Lloret de Mar (Selva) / Departament de Salut

La víctima té quatre anys i és de Barcelona

Malauradament, tres dies després dels fets, va morir a l'hospital a caua de les ferides de l'ofegament. La víctima és un nen de 4 anys i veí de Barcelona, segons informa el Diari de Girona.

Un nen de 2 anys mor a les Preses

Aquest no és el primer menor que mor ofegat a la província de Girona i, de fet, fa un mes un nen de 2 anys va morir en les mateixes circumstàncies: va caure a l'aigua, en una piscina de les Preses (Garrotxa),  el van traslladar a l'hospital i, desafortunadament, va acabar morint.

Una nena de 5 anys mor a la Bisbal de l'Empordà

Per si no fos poc, el mes de maig es va viure un succés molt similar a la Bisbal de l'Empordà (Baix Empordà): una nena de 5 anys es va colar al jardí d'una casa i va caure a la piscina. Quan els sanitaris es van desplaçar fins al lloc dels fets, la van reanimar i la van traslladar a l'hospital Josep Trueta, on va acabar morint.