Vilanova i la Geltrú (Garraf) està de dol per la mort d'un nen de 13 anys, que ha perdut la vida en estranyes circumstàncies a plena llum del dia al mig del carrer.

Un nen de 13 anys mor en una activitat a Vilanova i la Geltrú

Els fets han passat aquest dimarts a la tarda a la plaça de les Neus i tot ha començat quan el menor, que estava fent una activitat municipal a la zona, s'ha començat a trobar malament i, de cop i volta, ha caigut a terra.

Quan els monitors ho han vist, immediatament, han avisat a Emergències 112 i els sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets per intentar reanimar-lo. També s'han desplaçat els policies locals i agents dels Mossos d'Esquadra. Després, l'han ingressat a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i, malauradament, al cap de poques hores, ha acabat morint.

Es desconeixen quines són les causes de la mort del menor

De moment, no han transcendit les causes de la seva mort i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú han emès un comunicat per donar suport a la família i amics de la víctima.

L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha emès un comunicat

"L’ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la mort aquest dimarts al vespre d’un noi de 13 anys, per causes que encara no s’han pogut confirmar. El jove participava en una activitat del Centre Obert, a la plaça de les Neus, quan al voltant de les 18.40 h s’ha trobat malament i els responsables han avisat els serveis d’emergència, que hi han arribat ràpidament. L’alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, s’ha posat a disposició de la família del jove en aquests moments tan dolorosos i ha decretat dos dies de dol a partir de demà dimecres. Igualment, l’Ajuntament està preparant el suport necessari per als educadors del Centre Obert, servei de gestió municipal, així com per als companys i companyes d’activitat i del centre educatiu del noi", explica l'ajuntament del municipi en un comunicat.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Un nen de 13 anys mor en estranyes circumstàncies a Vilanova i la Geltrú (Garraf): estava fent una activitat municipal i, de cop i volta, ha caigut a terra / Carles Palacio

Troben mort el menor de 16 anys desaparegut a Marbella

Malauradament, aquest no és l'únic menor que ha mort aquest dimarts i, de fet, a Marbella (Màlaga) ha mort un noi de 16 anys que havia desaparegut el dilluns. Havia anat a donar una volta i, de cop i volta, va desaparèixer. Aquest dimarts, la unitat canina de Protecció Civil ha trobat el seu cadàver a la zona del llac de Las Tortugas, al costat d'un edifici abandonat. Igual que en el cas del menor de Vilanova i la Geltrú, de moment, no han transcendit quines han estat les causes de la seva mort. La Policia Nacional ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.