Tràgic accident a Alacant. Un nen de 13 anys ha perdut la vida aquest dissabte atropellat per un tramvia per la zona universitària. El menor anava amb un grup d’amics, tots ells muntats en bicicletes, quan va tenir lloc l’accident. La víctima ha mort a l’escena abans que poguessin arribar els serveis d’emergència.  

Ha mort en l’acte

L’atropellament ha tingut lloc al voltant de dos quarts de vuit del vespre a l’altura de la Universitat d’Alacant, situat al termini municipal de Sant Vicent del Raspeig. El nen justament creuava les vies amb la seva bicicleta quan va ser atropellat per un tramvia de la Línia 2 que passava en aquell moment. La víctima va quedar atrapada sota el comboi i va perdre la vida en l’acte, sense que se l’hagi pogut traslladar a un centre hospitalari.

Sis efectius del parc de Bombers de Sant Vicent, juntament amb una Unitat Mano de Prefectura, una Bomba Urbana Pesada i un furgó de Salvament han treballat prop d’una hora per recuperar el cadàver del menor, que ha quedat completament atrapat entre les vies i el tramvia. En tractar-se d’un atropellament mortal, el succés està sota investigació judicial. La principal teoria de la Policia és que el menor s'hauria saltat un semàfor en vermell. 

Retingut durant hores per no pagar un deute

Un home a Alacant ha estat retingut diverses hores per quatre persones per no pagar un deute de 600 euros. La víctima havia acudit al domicili del prestador per disculpar-se per no poder pagar els diners a temps, i allà li van emmordassar exigint-li la quantitat que devia. Finalment, va aconseguir alliberar-se i va acudir a la Policia Nacional per posar una denúncia. Després d’iniciar una investigació els agents van trobar els sospitosos, dos homes i dues dones, que van ser posats a disposició judicial acusats dels delictes de detenció il·legal, violació de domicili i amenaces.