Retingut durant hores per no pagar un préstec de 600 euros a Alacant. La Policia Nacional ha detingut quatre persones que van emmordassar un home a la ciutat per un deute que va contreure amb ells. Però, a més, després de deixar-lo en llibertat aquest es va refugiar a casa de la seva mare per por a possibles represàlies i, els mateixos atacants, van assaltar l'habitatge per agredir-lo i amenaçar-lo per no tornar-lis els diners. La víctima, pel que sembla, va sol·licitar l'import a un altre individu i, dies més tard, li van reclamar, però no va poder reunir la quantitat en aquells moments.

L'home va anar a disculpar-se i allà el van enxampar i retenir

Un acte de bona fe va acabar malament: l'home va anar al domicili del prestador per disculpar-se i allà va ser lligat i retingut durant diverses hores mentre l'insistien en què saldés el deute contret, encara que finalment va ser alliberat. Segons ha informat la Policia Nacional, un cop va aconseguir sortir en llibertat va refugiar-se a casa de la seva mare per por a que tornessin a fer-li el mateix per no saldar el deute. Però no va ser suficient. Uns dies més tard, dues dones van irrompre a l'habitatge i van colpejar, amenaçar i li van sostreure el telèfon mòbil al considerat morós pel creditor. També van forcejar amb el seu cunyat, a qui van trencar el mòbil.

Després de l'incident, la víctima va decidir anar a la comissaria de la Policia Nacional d'Alacant amb el seu cunyat i la seva mare, com a testimonis del que havia succeït. Un cop allà, va denunciar els fets. Els agents van iniciar una investigació per tal d'identificar els quatre presumptes autors de les agressions i atracaments, que van resultar ser dos homes i dues dones. Van ser arrestats acusats dels delictes de detenció il·legal, violació de domicili i amenaces. Tots quatre, d'entre 22 i 36 anys i nacionalitat espanyola, van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant.