Un nen de 12 anys ha perdut la vida aquest diumenge en ofegar-se mentre practicava pesca submarina a Portinatx, a Eivissa, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Mor un nen fent pesca submarina

L'esdeveniment ha tingut lloc cap a les 13.00 hores. Es tracta d'un menor de nacionalitat francesa que havia sortit amb vaixell juntament amb seu pare i el patró de l'embarcació.

Els dos adults han tret el cos del menor del mar, l'han portat a la costa i han donat l'avís. Fins al lloc ha acudit la Guàrdia Civil i personal mèdic.

Mor un home ofegat a la platja de Ponent de Salou

Un home de 62 anys va morir ahir a la nit a la platja de Ponent de Salou (Tarragonès). Segons ha informat Protecció Civil, els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 20 hores.

Platja / Pxfuel

Platja / Pxfuel

L'home hauria caigut en entrar a l'aigua i hauria quedat inconscient. Altres banyistes de la zona van rescatar el cos i van començar a practicar-li les maniobres de reanimació fins a l'arribada dels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquests van seguir amb les maniobres encara que no van poder salvar la vida a la víctima.

La platja de Ponent disposa de servei de vigilància però en el moment dels fets aquest ja havia finalitzat el servei. Durant el dia havia onejat la bandera verda.

Es tracta de la quinzena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.

Un noi de 15 anys, ferit greu en un bateig de busseig a Vila-seca

Un jove de 15 anys ha resultat ferit greu en enfonsar-se quan participava en el seu 'baptisme' de busseig a La Pineda, en el municipi de Vila-seca (Tarragona). La Guàrdia Civil ha obert una investigació.

Busseig / Pxhere

Busseig / Pxhere

Segons han informat Efe fonts de l'institut armat, l'adolescent, de nacionalitat portuguesa, participava en aquesta pràctica de submarinisme juntament amb la seva família quan s'ha enfonsat i ha hagut de ser rescatat de l'aigua i posteriorment reanimat.

Ha estat evacuat en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on roman ingressat en la Unitat de Cures Intensives i ha pogut ser estabilitzat.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest succés, ocorregut pocs dies després que dos alumnes de submarinisme morissin quan també realitzaven el seu 'baptisme' en aquest esport a Segur de Calafell (Tarragona).