Un menor ha mort aquest dimarts al matí en un accident a la C-66 a Forallac (Baix Empordà). Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 09.51 hores. Al lloc dels fets s'hi han traslladat quatre patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Arran de l'accident, la C-66 ha quedat tallada a Forallac en tots dos sentits de la marxa. Tanmateix, ja es troba oberta des de les 12.55 hores.

El menor conduïa una moto i ha sortit disparat

El menor es trobava en un circuit privat de motocròs. La víctima, que conduïa una moto, ha sortit disparat del recinte i ha caigut a la carretera, on ha col·lidit amb un totterreny que circulava per la carretera. A conseqüència del fort cop, el motorista —veí de Barcelona— ha perdut la vida. Ara, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Els familiars de víctimes de trànsit tenen a la seva disposició un servei d'ajuda

El Servei Català de Trànsit recorda que els familiars i afectats per accidents poden acudir al Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit els 365 dies de l'any. El servei ofereix un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i suport psicològic. Hi poden contactar a través del telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Amb aquesta víctima, són 86 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya segons dades provisionals, 20 de les quals motoristes.