Accident mortal aquest divendres, 11 de novembre, a Badalona. Dos joves motoristes han perdut la vida després de xocar frontalment entre ells a la carretera de Canyet quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda. Segons ha pogut saber El Caso, es tracta d’un noi de 18 anys i un altre home de 33. Segons apunten fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques, la causa de la mort seria una aturada cardiorespiratòria.

Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra, efectius dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al punt de l’accident també s’ha desplaçat una unitat especialitzada en accidents de trànsit de la policia badalonina per inspeccionar l’escenari. S’ha obert una investigació per tal de descobrir les causes de l'accident mortal.

39 motoristes han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres catalanes aquest 2022

Amb aquestes dues víctimes mortals ja són 137 les persones que han deixat la seva vida en un accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya. Segons les dades del Servei Català de Trànsit, 39 d’aquestes persones serien motoristes. L'última va ser aquesta mateixa setmana, el passat 8 de novembre, quan un motorista de 30 anys va morir després de ser envestit per un cotxe a la carretera BV-105, a la Roca del Vallès.

Des del Servei Català de Trànsit recorden que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) està a disposició de familiars i afectats en sinistres de trànsit els 365 dies de l'any. Ofereix un servei d'informació i orientació sobre els tràmits a fer després de patir un accident, els drets reconeguts en la legislació vigent i suport psicològic. Es pot contactar amb ell a través del telèfon 900 100 268 o de la pàgina web victimestransit.gencat.cat.