Un menor crític a l'hospital per un accident de trànsit amb un quad en un camí rural d'Alcarràs (Segrià).

Un menor crític en un accident de quad a Alcarràs

Els fets han passat aquest diumenge a la tarda al camí de les Fites, un camí rural a uns 500 metres de l’N-II a l'alçada d'Alcarràs, un petit poble de Lleida. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.14 h, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Hi havia tres menors al quad i un d'ells en estat crític a l'hospital

Per causes que encara s’estan investigant, un quad amb tres ocupants menors d’edat, va sortir de la via. A conseqüència de l’accident, un dels menors va resultar ferit en estat crític i va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on continua ingressat amb el mateix estat. Els altres dos menors van resultar il·lesos.

SEM / Carles Palacio

Un menor crític per un accident de quad a Alcarràs (Segrià) / Carles Palacio

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit rectifica la informació

Tot i que aquest dilluns matí el Servei Català de Trànsit havia confirmat la mort del menor d'edat, a les 13:00 han rectificat la informació  i han aclarit que el menor segueix viu, però crític a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on continua lluitant per superar les lesions de l'accident.