Un jove de 20 anys ha mort aquest diumenge en caure amb la moto en la qual circulava per un penya-segat del paratge natural de Las Barrancas del Burujón, ubicat a Burujón (Toledo), des d'una altura d'uns 50 metres.

Accident mortal a Toledo

Segons han informat Efe fonts del servei d'emergències 112, l'esdeveniment ha tingut lloc a 10.13 hores, quan el jove s'ha precipitat pel penya-segat per causes que no s'han determinat, i ha caigut en una zona de difícil accés.

Les dificultats del terreny han fet necessari que fins a la zona s'hagin desplaçat bombers dels parcs de Santa Olalla, Toledo i Belvís de la Jara, que han estat buscant l'accidentat fins que han aconseguit trobar-ho.

També s'han desplaçat fins al lloc un metge d'urgències, un helicòpter sanitari i una ambulància de suport vital bàsic (SVB).

Però quan el cos del jove ha estat trobat i ha pogut arribar al lloc en el qual es trobava el metge d'urgències, el facultatiu només ha pogut certificar la mort de l'accidentat, ha indicat el 112.

Un bus atropella un nen d'11 anys a Toledo

Els fets van ocórrer aquest divendres i es desconeixen les causes de l'accident. Un nen d'11 anys ha va patir ferides greus en ser atropellat per un autobús urbà a Toledo. El menor va ser traslladat a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo.

Una nena de 9 anys greu en caure a 7 metres a Campdevànol

Una nena de 9 anys ha quedat greument ferida després de caure des d'una alçària de set metres en un gorc de Campdevànol (Girona).

Els serveis d'emergències han van rebre un avís a les 16.49 de la tarda que una de menor havia caigut als gorcs del Torrent de la Olla. Els Bombers de la Generalitat, que l'han rescatat, han activat el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i un helicòpter per fer el rescat, al qual s'ha afegit un segon helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un equip d'infermeria.