Una nena de 9 anys ha quedat greument ferida després de caure des d'una altura de set metres en un gorg de Campdevànol (Ripollès).

Una nena de 9 anys greu per caure en un gorg de Campdevànol

Una nena de 9 anys ha ingressat aquest dissabte a la tarda a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu després de caure set metres per un gorg a Campdevànol.

Una menor cau al gorg Torrent de l'Olla

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 16.49 de la tarda que una menor havia caigut als gorgs del Torrent de l'Olla. Els Bombers de la Generalitat, que l'han rescatada, han activat el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i un helicòpter per fer el rescat, al qual s'hi ha sumat un segon helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un equip d'infermeria.

Els Bombers de la Generalitat ho expliquen a xarxes socials

Els Bombers de la Generalitat no han dubtat a compartir el succés a les xarxes socials: "Rescat d'una nena de 9 anys que ha caigut des d'una alçada de 7 metres als gorgs del Torrent de l'Olla a Campdevànol hi treballen el Grup de Recolzament d'Activitats Especials (GRAE) amb helicòpter i els serveis d'infermeria del Grup Operatiu de Suport dels Bombers (GROS) i un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM)", expliquen al seu compte de Twitter.

Una menor traslladada a l'hospital Josep Trueta en estat greu

"Per aquest incident, una menor precipitada als gorgs del Torrent de Campdevànol, des del SEM s'han activat una unitat terrestre, un helicòpter medicalitzat i un equip ERI, unitat sanitaritzada. Una menor traslladada a l'hospital Josep Trueta en estat greu", complementen des del Twitter del Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat a Twitter.

Bombers Generalitat / Carles Palacio

Una nena de 9 anys greu a l'hospital en caure en un gorg de Campdevànol (Ripollès) / Carles Palacio

Un autobús atropella un menor a Toledo

No és la primera vegada que un menor queda ferit de gravetat per culpa d'un accident i, de fet, aquest divendres, un nen d'11 anys va resultar ferit greu a Toledo: per causes que encara s'estan investigant, el conductor d'un autobús urbà el va atropellar i actualment es troba ingressat a l'hospital Virgen de la Salud amb un pronòstic greu.