Les successives borrasques i tempestes han deixat nombroses imatges d’inundacions i desperfectes per tot el país. A la localitat saragossana de Bujaraloz, però, el mal temps ha portat amb si una tragèdia en caure-li un arbre a sobre a un jove de 17 anys mentre jugava a futbol amb els seus amics; el menor ha mort a causa de les ferides ocasionades per l’impacte.

L’incident va tenir lloc el passat divendres quan un grup de cinc amics va decidir jugar a futbol al camp municipal de la localitat. Tot i que hi havia previsió de mal temps, la tempesta es va formar en només uns minuts, i els va sorprendre en ple joc. Els cinc joves van decidir refugiar-se a la zona de banquetes, i va ser llavors quan va ocórrer la tragèdia.

Els altres joves han sortit il·lesos  

El camp de futbol està vorejat per pins, i va ser un d’aquests arbres el que es va desplomar a sobre dels menors. El pi en qüestió era de grans dimensions i va matar el menor en l’acte. Els seus companys van poder escapar a temps i només han sofert ferides lleugeres. Van ser ells els qui van trucar immediatament al 112 Aragón, i fins al camp es van desplaçar patrulles de seguretat ciutadana, de la Guàrdia Civil i de la Policia Judicial, els qui van procedir a retirar l’arbre caigut per recuperar el cos del jove.

Els serveis d'emergència no van poder fer res més que confirmar la mort del menor. Per la seva part, l'alcalde de Bujaraloz, Darío Villagrasa, ha declarat que es decretaran els corresponents dies de dol. "Estem absolutament bolcats amb la família", ha assegurat. A més, ha apuntat que el municipi està "consternat i commogut" pel que ha succeït, ja que el jove era molt estimat entre els ciutadans de Bujaraloz.

La policia està investigant les causes que van provocar la caiguda de l'arbre, perquè, tot i estar plovent molt, no hi havia risc que es desplomés un dels pins. Els amics del jove han declarat que van sentir un fort soroll que els hi va alertar que alguna cosa no anava del tot bé, i que gràcies a això van arrancar a córrer i van poder sobreviure quatre d'ells.