Detingut un home acusat d'assassinar un veí del llogaret murcià de Monteagudo. La Guàrdia Civil ha arrestat el sospitós de degollar mortalment a casa seva un sexagenari el passat 12 de gener, el qual va ser també el primer crim de l'any a la Regió de Múrcia. La víctima, de 62 anys, va ser trobada al saló del seu domicili després que un amic truqués al telèfon d'emergències 112 per comunicar que havia passat per la casa i havia vist sang. Després d'això, es van personar diferents efectius sanitaris, de la Policia Local i la Guàrdia Civil a l'habitatge situat al carril de la Portada, que van trobar el cadàver una vegada van aconseguir accedir forçant la porta.

Respecte al que seria l'assassí del sexagenari a Monteagudo, no ha transcendit més informació, tan sols que es tracta d'un home major d'edat. De fet, el jutjat encarregat del cas ha declarat les diligències secretes, que s'emmarquen dins de les obertes després de la troballa del cadàver. Tot i que al principi es va especular que el presumpte criminal seria una persona propera al difunt o de confiança, no s'ha confirmat públicament. Aquesta havia estat la principal hipòtesi inicial per explicar com el van degollar al saló de casa seva.

Anava "gent molt rara" a casa seva

Pel que sembla, i segons han explicat residents a la zona a La Opinión de Murcia, al domicili de l'home assassinat d'una ganivetada al coll anava "gent molt rara". Tant és així que el dia del crim, el passat 12 de gener, tal com han assegurat, hi va haver molta entrada i sortida de persones al seu habitatge, situat al carril de la Portada al voltant del número 126, sobretot a la tarda. Fins i tot van arribar a sentir com discutien en veu molt alta. Encara que alguna cosa indica que no era la primera vegada que intentaven matar el sexagenari, que el 2017 també gairebé és degollat per un d'aquests presumptes individus que entraven a casa seva.