Un home de 64 anys i veí de Badalona ha mort la tarda d'aquest dissabte, 28 d'agost, en precipitar-se vint metres avall des d'un dels accessos que condueixen a la popular Cala del Senyor Ramon, a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà). La víctima mortal anava acompanyada d'un menor d'edat en el moment dels fets, que afortunadament ha resultat il·lès, ja que no ha patit la caiguda. Un total de tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, així com un helicòpter de rescat s'han desplaçat fins al lloc dels fets per atendre la víctima, així com un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malauradament, l'home ha acabat perdent la vida arran de la fatal caiguda

Els serveis de rescat han intentat reanimar l'home durant 10 minuts

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del fatal accident a les 14:47 hores de la tarda, i ràpidament s'han desplaçat amb tres dotacions terrestres, un helicòpter de rescat i un helicòpter medicalitzat del SEM fins al punt indicat, la Cala del Senyor Ramon. Segons han esbrinat els equips d'emergències, l'home, un veí de 64 anys original de Badalona que anava acompanyat d'un menor d'edat, caminava per un corriol que condueix fins a la popular cala quan, per causes que es desconeixen, ha patit una caiguda. L'individu s'ha precipitat vint metres avall, en un pronunciat penya-segat, i ha quedat greument ferit a conseqüència d'això. La Cala del Senyor Ramon, tot i ser una de les més populars de la Costa Brava, té un dels accessos més difícils de la zona, ja que el terreny és escarpat i molt inclinat.

Els serveis d'emergències han començat la recerca de la víctima, mentre l'helicòpter del SEM ja l'havia localitzat. Tant els equips de rescat dels Bombers, com els serveis d'emergències sanitàries han atès l'home, practicant-li les tasques de reanimació durant aproximadament 10 minuts. Desafortunadament, aquestes no han donat resultat i l'únic que s'ha pogut fer ha estat certificar la mort de l'home i extreure'l del lloc accidentat, un cop s'ha rebut la pertinent autorització dels Mossos d'Esquadra. Els Bombers de la Generalitat han confirmat els fets a través de Twitter i d'un comunicat oficial. 

tuit bombers rescat home cala senyor ramon
Els Bombers han confirmat el tràgic accident a través de Twitter i d'un comunicat oficial. / Font: Twitter