Un home romanès de 48 anys ha mort aquest dilluns al vespre després de quedar atrapat sota el seu tractor en intentar arrencar una palmera del jardí de la seva finca, a Ulldecona, al Montsià. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al respecte, però tot apunta a fets accidentals; segons sembla, el vehicle va bolcar i la víctima va caure del seient del conductor, quedant aixafat a sota sense possibilitat de sortir. L'impacte i el pes del tractor li van provocar ferides de molta gravetat que no va poder superar. 

Els fets, segons el Diari de Tarragona, han passat al voltant de les vuit del vespre d'aquest Dilluns de Pasqua. La víctima volia treure una de les palmeres que hi havia a la seva finca, al camí de l'Ermita de la Pietat, i per aquest efecte va lligar-la al seu tractor amb una corda. L'arbre, però, estava profundament arrelat a terra, i li va ser impossible arrencar-lo com tenia intenció de fer. En un moment determinat, la part davantera del tractor es va aixecar, fent que l'home caigués del seient, amb la mala sort que el vehicle va bolcar sobre ell

Aixafat sota el pes del tractor 

Un testimoni de l'accident va intentar socórrer la víctima, però ràpidament es va adonar que no el podia treure de sota del tractor, i va trucar al telèfon d'emergències 112. Per aquest incident es van activar set dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles de la policia catalana. Desafortunadament, les ferides que va patir en quedar aixafat sota el tractor van resultar ser mortals, i els facultatius sanitaris no van poder fer res per recuperar-lo. 

Hi ha una investigació oberta, però a hores d'ara s'ha descartat que l'accident hagi estat laboral, ja que l'home era resident de la finca on han passat els fets.