Tràgic succés el que ha tingut lloc a l'Aeroport Internacional Kuala Namu de la localitat de Medan, a la Indonèsia. El passat 24 de març, una dona de 38 anys va caure pel forat de l'ascensor i va morir. El seu cadàver no va ser localitzat fins al cap de tres dies dels fets i la policia ha obert una investigació per esclarir què va passar. S'ha pres declaració a una desena de persones i a un familiar amb qui estava parlant per telèfon en el moment de la tragèdia. No obstant això, les imatges de les càmeres de seguretat de l'interior de l'ascensor, que s'acaben de fer públiques, han demostrat perquè va ocórrer l'accident.

La dona pensava que s'havia quedat atrapada a l'ascensor

A les imatges de les càmeres de seguretat, es veu com la dona entra a l'ascensor, que té una porta a cada banda. Després de picar el botó per indicar a quin pis va, es gira i es col·loca de cara a la porta per on havia entrat mentre va mirant el seu telèfon mòbil. En arribar a la seva planta, però, les portes que s'obren són les que li han quedat a l'esquena. Ella no se n'adona i, per això, torna a prémer el botó. Les portes, que ja s'estaven tancant, es tornen a obrir, però la dona segueix sense veure-ho. En cap moment mira al seu darrere i veu que hi ha una altra porta. Es pensa que ha quedat atrapada i truca per telèfon intentant demanar ajuda. Els seus nervis, però, fan que forci la porta equivocada i surti sense adonar-se que hi ha un forat pel qual acaba caient. Posteriorment, les portes es tornen a tancar automàticament i ningú s'assabenta del que acaba de passar.

El germà de la víctima, com no sabia res d'ella, va posar una denúncia per desaparició. De fet, sabia que alguna cosa dolenta hauria d'haver-li passat, ja que la dona havia trucat a la seva neboda quan pensava que s'havia quedat atrapada. No va ser fins tres dies després que es va trobar el seu cadàver. Va ser després que diverses persones alertessin que a l'ascensor hi feia molta mala olor. Investigant d'on podria venir, es van trobar amb el cos sense vida de la dona.