Tràgic incendi en un habitatge unifamiliar a Albinyana (Baix Penedès). Una dona d'edat avançada ha mort aquest dijous al matí a causa del foc al seu domicili, que segons les fonts consultades per ElCaso.cat, tot apunta que ha estat accidental. A la casa també hi era una segona persona, la seva filla, que està molt greu per les cremades. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 7.24 hores i immediatament s'han activat sis dotacions -tres vehicles d'aigua, dos de comandament i una autoescala automàtica-, també s'han desplaçat fins al lloc cinc unitats i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i set patrulles dels Mossos d'Esquadra. 

El foc s'ha declarat aquest matí en una casa del carrer d'Olesa, número 37, d'Albinyana, al llogaret de Les Peces, d'uns 717 habitants. Els bombers han realitzat l'extracció de les persones que podien continuar dins de l'habitatge mentre extingien les flames que calcinaven tota l'estructura. Durant les tasques han extret una dona que ha estat atesa pels facultatius i la seva mare, d'avançada edat, que han intentat reanimar però que ha estat impossible salvar-li la vida i n'han certificat la mort poc després. També han assistit un tercer individu amb cremades lleus a les mans, provocades quan intentava treure les víctimes de l'interior de l'edifici abans de l'arribada dels serveis d'emergències.

Incendi extingit i investigació oberta

Els bombers han treballat aproximadament durant mitja hora per apagar el foc, que ha quedat totalment extingit a les 7.54 hores del matí d'aquest dijous. Un cop finalitzades les tasques han ventilat el fum i han revisat els danys a l'edifici, que era una casa unifamiliar amb només planta baixa. En aquests moments es desconeixen les causes de l'incendi on ha mort una dona i una altra ha resultat ferida molt greu. La unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació del sinistre per esclarir com s'ha pogut produir, encara que tot apunta que ha estat accidental.