Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa, aquesta mitjanit, d'un cadàver calcinat en una zona boscosa a tocar de la C-51, al Vendrell, al Baix Penedès, gairebé a tocar del terme municipal d'Albinyana.

Nou crim: troben un cadàver calcinat en un cotxe a la C-51

Després de rebre l'avís de l'incendi des del 112, els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets i quan estaven apagant les flames del cotxe, que estava en un camí rural, van veure que a l'interior hi havia el cos d'una persona i van avisar els Mossos d'Esquadra.

Agents de la policia catalana van confirmar que a l'interior del cotxe hi havia el cos d'una persona tot i que no van poder aclarir si es tractava d'un home o d'una dona pel seu estat.

Els Bombers troben el cadàver a l'interior del cotxe

Quan els Bombers van poder acabar d'apagar les flames, els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona van poder accedir al cadàver per iniciar les investigacions per aclarir com va poder morir i treballar, amb la col·laboració de la policia científica, en la identificació del cadàver.

Segons informacions policials, el cadàver estava lligat i sembla que havia patit amputacions a les extremitats inferiors, un extrem que s'haurà de confirmar amb les proves forenses que es facin durant aquest matí.

En la fase d'investigació dels fets, que la policia ara mateix investiga com un possible crim, a l'espera que avancin les perquisicions, serà clau saber com va morir la persona que hi havia a l'interior del cotxe, si ja estava mort abans de l'incendi, i també com es van iniciar les flames que van cremar el cotxe.

La policia catalana, que no vol donar més detalls dels fets, investiga la relació de l'home trobat mort amb un incident amb armes de foc de fa pocs dies a la zona. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal  de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació. El cas està sota el secret de les actuacions.

Un mort en una baralla en un pis de Sant Boi

Els Mossos d'Esquadra va detenir ahir un home de 44 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de l'homicidi d'un altre a Sant Boi de Llobregat. Els fets van tenir lloc en un pis de pacients psiquiàtrics, cap a la una del migdia. Un dels residents, en una baralla, va atacar amb una arma blanca el seu company de pis, deixant-lo ferit molt greu. Finalment va morir. 

Després de rebre l’avís de la baralla, en arribar al domicili, la dotació policial que s'hi va adreçar va trobar l’home ferit i inconscient. Instants després una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va certificar la mort d'aquest individu i va detenir el seu company de pis. 

El detingut serà entregat al jutge de guàrdia quan s'acabin les diligències i es tingui clar què pot haver passat. No ha transcendit l'edat ni la nacionalitat de la persona morta, que també és un home i que també era un dels residents d'aquest pis tutelat.