Una dona de 38 anys va morir atropellada per un tren del metro de Barcelona aquest dijous a la nit, després que un peu li quedés atrapat entre l'andana i el comboi de forma fatídica. Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de la mitjanit a la parada de Gorg de la línia 2, dins el terme municipal de Badalona, quan la víctima acabava d'arribar a l'andana i es disposava a entrar en un dels vagons. En un fatal accident, va ensopegar i el peu li va quedar encallat a l'espai que queda entre l'andana i la porta d'entrada al tren.

El maquinista no la va veure i va iniciar la marxa

La dona va intentar treure el peu de forma infructuosa, i el maquinista, que no va veure l'incident i no va sentir els crits dels passatgers, va tancar les portes del comboi i va iniciar la marxa, arrossegant la dona, que va acabar morint. Segons ha informat l'Ajuntament de Badalona, fins al lloc dels fets es van desplaçar diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues unitats dels Bombers de la Generalitat, així com efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona i dels Mossos d'Esquadra. Malgrat els intents per reanimar la víctima, els serveis sanitaris no van poder fer res més que decretar la seva mort.

La policia catalana s'ha fet càrrec de la investigació i està fent el visionament de les càmeres de seguretat de l'estació per veure què va passar i si es podria haver evitat la tragèdia. També s'està prenent declaració a tots aquells testimonis que en el moment dels fets es trobaven a l'interior del tren o a l'andana. La principal línia d'investigació és que es tractaria d'una mort accidental i els Mossos no creuen que hi hagi indicis de criminalitat. De moment, però, encara no volen descartar cap hipòtesi. Des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han reconegut els fets, però no han volgut entrar en detall.