Commoció a Marbella (Màlaga) per la mort del Chema, un DJ de 40 anys a qui van matar d'un tret al coll en una festa il·legal en una urbanització de luxe de la ciutat.

Un DJ mor en una festa a Marbella

Chema, conegut popularment com JM Ares, era un DJ de 40 anys que ha mort aquest diumenge mentre estaba punxant en una festa il·legal en un xalet de Marbella. Qui hi ha darrere la mort d'aquest home? Els agents de la Policia Nacional, aquest dimarts, dos dies després dels fets, han detingut dues persones per la seva presumpta implicació en els fets: l'autor material i un altre home que l'hauria encobert. Tots dos volien fugir del país després dels fets.

 

Chema mor per un tret al coll

Tot va començar diumenge a la nit en el transcurs d'una festa il·legal. Per causes que encara s'estan investigant, es van produir tres trets en una habitació i, una d'aquestes bales, accidentalment, hauria travessat la paret i hauria impactat al coll del Chema, que ha mort del tret. Quan els policies van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que el DJ de la festa havia mort per culpa de la bala.

Per si no fos poc, els assistents de la festa no haurien avisat els policies fins al cap d'una bona estona. Així doncs, l'home de 40 anys hauria estat mort a terra molta estona fins que, finalment, van arribar els policies, segons explica Espejo Público. Així i tot, la investigació continua oberta i no se sap exactament què va passar a l'interior de la festa.

 

Dues persones detingudes per la mort del DJ

Els familiars i amics del Chema encara no donen crèdit a què ha passat. Com pot ser que hagi mort en aquestes circumstàncies? Per què han disparat? Qui hi ha darrere de tot plegat? La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar tots aquests enigmes i ja hi ha dues persones detingudes, però cal esbrinar més detalls per esclarir els fets.