Accident amb final fatal al carrer de Francesc Macià del Perelló, al bloc dels pisos del Forn Manolo, aquest migdia, al voltant de les dotze, quan un home ha mort després de dessagnar-se per un tall que s'ha fet de manera accidental quan ha colpejat, segons les primeres informacions, una porta de vidre durant una forta discussió amb la seva dona, amb qui vivien junts en aquest bloc al peu de l'N-340, en el seu pas per aquest municipi del Baix Ebre, famós per la mel i pels pastissets de cabell d'àngel.

Segons han explicat fonts coneixedores del cas, l'home ha donat un cop de puny a la porta de vidre, per, suposadament, intimidar la dona, amb qui s'estava discutint. El vidre s'ha trencat i li ha provocat un tall al braç, que li ha costat la vida. Tot i que el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins a la zona una ambulància i també han activat l'helicòpter, no s'ha pogut fer res per salvar la vida a l'home, nascut el març de 1975, i fill de l'Ametlla de Mar, tot i que ara vivia al Perelló amb la dona, que sí que era del municipi de tota la vida. 

L'home, sense antecedents

Segons les primeres informacions, l'home ha colpejat la porta de vidre amb un cop de puny, durant la discussió amb la dona. La pèrdua de sang ha estat fatal. La dona, tot i això, no ha resultat ferida. Els Mossos tracten el cas com una mort accidental i tot i que s'ha informat al jutge, ara per ara no consta que s'hagi obert cap investigació. L'home, de nacionalitat espanyola, no tenia antecedents, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Més crims masclistes

Set dones i cinc criatures han estat assassinades per raó de gènere aquest any a Catalunya. Dotze feminicidis en només cinc mesos. El Departament d’Igualtat i Feminismes de Tània Verge confirma aquest dilluns en un comunicat l’últim feminicidi, el de la dona veïna d’Òdena que van trobar a Esparreguera; condemna aquest nou assassinat per violència masclista i expressa “el més sentit condol i escalf” al seu entorn. El Departament assenyala que erradicar les violències masclistes en totes les seves formes és una “qüestió de país” i fa una crida a “sumar esforços des de tots els àmbits de la societat” per aconseguir-ho. “No serem una societat lliure fins que les dones no tinguin plenament garantit el dret a viure lliures de violències masclistes”, rebla.

🟪 Davant qualsevol indici o situació de violència masclista cal trucar al telèfon 900 900 120 i ho pot fer tothom. La línia és gratuïta, confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l'any en diversos idiomes. Ofereix atenció psicològica directa, fa un primer assessorament jurídic i fa derivació, si així se sol·licita, als serveis especialitzats que acompanyen les dones.