Mor el conductor d'un autocar en un accident de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

Els fets han passat al districte de Sarrià-Sant Gervasi

Els fets han passat aquest dijous cap a les 17:30 a l'altura del carrer Jesús i Maria número 18, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, segons informa l'ajuntament de Barcelona.

L'autocar es desfrena i atropella el seu propi conductor

Per causes que encara s'estan investigant, un autocar que estava aparcat en aquest carrer es va desfrenar i va atropellar el seu propi conductor, un home de 42 anys que va quedar greument ferit.

La víctima ha mort a l'hospital a causa de les ferides

Immediatament, fins al lloc dels fets, es van desplaçar agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar la víctima fins a l'hospital, on va acabar morint al cap d'una estona. De moment, no han trascendit més dades sobre l'home mort en aquest accident.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

El consistori lamenta la seva mort, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els accidents de trànsit.

SEM / Carles Palacio

El conductor d'un autocar mor en un accident de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona / Carles Palacio

Un motorista de 22 anys mor a la Ronda de Dalt

Malauradament, aquest no ha estat l'únic accident de trànsit mortal a Barcelona en els darrers dies i, de fet, fa menys de dues setmanes, un jove de 22 anys va morir quan estava entrant a la Ronda de Dalt: per causes que encara s'estan investigant, va caure de la moto i, a conseqüència dels fets, va morir.

Un altre motorista mor als Túnels de Vallvidrera

Fa un mes, un altre motorista també va morir a Barcelona, en aquest cas, als Túnels de Vallvidrera en xocar contra un cotxe. El més surrealista de tot és que la víctima mortal, un home de 53 anys i veí de Sant Cugat (Vallès Occidental), ja era mort quan va xocar contra el cotxe.

El motorista ja estava mort en el moment del xoc

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets i van determinar que la víctima mortal havia patit una mort natural mentre conduïa per la C-16 i, posteriorment, va acabar xocant contra el cotxe, provocant l'accident i, per tant, aquest accident mortal no es considera derivada d'un accident de trànsit, ja que el motorista ja estava mort en el moment del xoc.

Moren 65 persones a les carreteres catalanes

Els accidents de trànsit no només passen a Barcelona i, de fet, a la xarxa interurbana de Catalunya ja han mort 65 persones, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.