El conductor de motocicleta mort en un accident de trànsit aquest dissabte dins dels Túnels de Vallvidrera ja estava mort quan va xocar contra un turisme.

El motorista ja era mort quan va xocar

Dissabte cap a dos quarts de les sis de la tarda, els Mossos d'Esquadra van rebre un avís d'accident al punt quilomètric 5,3 de la C-16, a l’altura de Barcelona.

Per cobrir la incidència s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de Barcelona i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En arribar van poder comprovar que el conductor d'una motocicleta havia mort després d'un xoc del seu vehicle amb un cotxe a l'interior dels Túnels de Vallvidrera. Per la seva banda, el conductor del turisme va quedar ferit lleu.

Mor un motorista a l'interior dels Túnels de Vallvidrera

Les causes de l'accident no es coneixien i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets.

I ara, segons avança el mitjà Nació Sant Cugat, s'ha pogut descobrir que l'home mort, un veí de Sant Cugat de 53 anys, ja estava mort quan va xocar greument contra el cotxe.

ambulancia sem acn

El motorista mort als Túnels de Vallvidrera aquest dissabte estava mort quan va xocar amb un cotxe / SEM

La policia catalana ha explicat que la víctima havia patit una "mort natural" mentre conduïa per la C-16 i, posteriorment, va acabar xocant contra el turisme, provocant l'accident. Així ho demostren les proves recopilades arran l'incident per esbrinar la realitat.

El fet que la seva mort no fos a causa del xoc, no la considera derivada d'un accident de trànsit i per tant, es redueix la xifra total a 55 morts a les carreteres catalanes (21 d'aquests motoristes) des de l'inici del 2021.