Telemadrid està de dol per la mort d'un dels seus càmeres: Pedro Pedreño, de 35 anys, ha estat víctima d'un accident de cotxe múltiple a Majadahonda, un municipi a prop de Madrid.

Accident de cotxe múltiple a Majadahonda

Els fets han passat aquest diumenge al quilòmetre 50 de la carretera M-50 a l'altura de Majadahonda (Madrid). Per causes que encara s'estan investigant, dos cotxes han xocat frontalment i, a conseqüència de l'accident, ha mort un avi de 86 anys i un home de 35, el càmera de Telemadrid.

Accidente múltple Madrid / 112 Comunidad de Madrid

Pedro Pedreño, càmera de Telemadrid, ha mort aquest diumenge en un accident de cotxe múltiple a Majadahonda (Madrid) / 112 Comunidad de Madrid

Un dels cotxes conduïa en direcció contrària

Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 10:00 i, immediatament, la Policia Local, els Bombers de Madrid i la Guàrdia Civil i han pogut comprovar que s'havia produït un xoc frontal entre dos cotxes i que, a conseqüència de l'accident, els dos conductors i únics ocupants del vehicle, han mort.

Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i, encara que tot apunta que un dels dos cotxes estava circulant en direcció contrària, no es descarta cap hipòtesi.

Mor el càmera de Telemadrid Pedro Pedreño

"Avui ha mort el nostre company càmera d'ENG Pedro Pedreño en un brutal accident en la M50. El Pedro treballava al grup CBM per Telemadrid. Estava casat i deixa dues filles petites. És una tragèdia on les condolences es queden curtes. Una abraçada per a la seva família i pels seus companys", piula José Pablo López, director general de Ràdio Televisió de Madrid (RTVM).

A l'informatiu de Telemadrid han dedicat un petit homenatge a Pedro Pedreño, a qui descriuen com un home "amb un aire rocker, una mica rondinaire, però carregat de noblesa". També han aprofitat l'ocasió per explicar que era un gran professional amb criteri i molt valorat.

Havia treballat a Antena 3, Europa Press i Telemadrid

Havia treballat per Antena 3, Europa Press i Telemadrid i havia fet moltes amistats durant les cobertures de les notícies, amics als qui sempre parlava de la seva família i com d'enamorat n'estava d'ella. "Els vells rockers mai moren, sempre estaràs al nostre cor", expliquen des de Telemadrid.