Espectacular incendi en una fàbrica de cartó a Òdena (Anoia) aquest dissabte a la nit: els vídeos i fotos del foc mostren la magnitud d'aquest gran incendi.

Incendi en una fàbrica de cartó a Òdena

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís que s'estava produint un gran incendi en una fàbrica de cartó del terme municipal d'Òdena, un petit poble de l'Anoia i, passada la nit, cap a les 6:00, ja l'han aconseguit controlar.

 

S'han desplaçat 23 efectius fins al lloc dels fets: l’incendi estava totalment desenvolupat i els Bombers han hagut de fer un atac defensiu amb línies d’aigua per tal de protegir i frenar la propagació a la part d’instal·lació no afectada, així com a la casa unifamiliar ubicada a la part posterior.

Tres naus de la indústria de l'Anoia cremades

De les tres naus contigües que té la indústria n’han cremat totalment dues. La que es troba paral·lela a l’avinguda de Manresa i la nau central. A més, n’ha col·lapsat la coberta. La tercera nau ha quedat afectada per la temperatura i el fum, però els efectius l’han protegit i han evitat que resultés cremada.

Al lloc, s’han desplaçat 23 dotacions de Bombers de la Generalitat, de les quals catorze són vehicles d’aigua, 3 autoescales i la resta vehicles lleugers i de comandament amb el Grup Operatiu de Suport (GROS) i també el Grup Especialista d’Estructures Col·lapsades (GREC).