Commoció a la localitat granadina de Motril per la mort d'una parella, molt coneguda entre els veïns, amb només dotze hores de diferència. La dona, de 39 anys, va perdre la vida en un accident de trànsit el vespre d'aquest dissabte i el seu marit, de 41, va llevar-se la vida hores després, motivat per la pena que la mort de la seva dona li havia provocat. El matrimoni ha deixat orfes dues noies, de 12 i 15 anys, que han quedat sota la tutela dels avis materns. Les germanes han hagut de rebre atenció psicològica davant la notícia de la mort dels seus progenitors.

El sinistre en el qual ha mort la dona va produir-se entorn de les vuit del vespre d'aquest dissabte 6 de maig. Mentre circulaven per l'autovia A-44, a l'altura del municipi de Villamena, a Granada, l'home va donar un cop de volant per esquivar un obstacle, sortint de la via i caient per un desnivell d'uns tres metres. La dona va morir a l'instant a conseqüència de l'impacte, però el marit va resultar il·lès. Mentre esperava l'arribada dels serveis d'emergència, va intentar reanimar la seva dona, sense èxit.

Es va suïcidar hores després a casa seva  

Mentre les nenes quedaven a cura dels avis materns, l'home va avisar que aniria a casa seva per recollir algunes de les pertinences de les filles. Segons ha avançat el diari Ideal, el pare es va treure la vida en arribar a casa, de la qual cosa el sistema d'emergències en va tenir coneixement a les vuit del matí del diumenge, amb prou feines dotze hores després de la mort de la seva dona.

L'alcaldessa de Motril, Luisa García Chamorro, ha explicat que el matrimoni era molt conegut al municipi, i que tots els veïns estan consternats davant aquesta notícia. Les dues nenes que han quedat orfes han hagut de rebre la notícia de la mort del seu pare només unes hores després de conèixer la defunció de la mare, que encara no havien digerit, per la qual cosa van necessitar assistència psicològica. La família del matrimoni ha decidit que celebraran un funeral conjunt per a la parella durant la tarda d'aquest dilluns.