Accident mortal de trànsit a la Franja d'Aragó. Un home de 52 anys ha perdut la vida aquest dissabte al municipi aragonès de Pont de Montanyana, a la Ribagorça, a la província d'Osca. El conductor anava al seu cotxe i ha sortit de la carretera N-230. Segons ha informat la Guàrdia Civil, la víctima és un veí de Lleida (Segrià) i era l'únic ocupant del vehicle en el moment del sinistre, que ha tingut lloc poc abans de les dues del migdia, a les 13.50 hores.

El conductor circulava per la carretera N-230, que uneix Lleida amb la Vall d'Aran i discorre entre Catalunya i l'Aragó. Els fets s'han produït al punt quilòmetre 85, 9 d'aquesta nacional. Segons ha explicat la Guàrdia Civil, el vehicle al qual anava conductor ha sortit per marge dret de la via, ha xocat amb una arqueta de pedra, ha rebotat contra aquesta i un cop el turisme ha retornat a la calçada, aquest ha acabat al marge esquerre de la carretera.

Investigació per esclarir les causes del sinistre i el cadàver traslladat a l'Hospital Provincial d'Osca

En aquests moments es desconeixen les causes del sinistre i la Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir-los. L'incident ha mobilitzat a una patrulla del Destacament de Trànsit de Binéfar de la Guàrdia Civil i l'equip d'atestats d'Osca, així com bombers, serveis sanitaris i el personal de manteniment de carreteres. Tot i el ràpid desplegament dels efectius d'emergències, l'accident ha estat mortal i l'home de 52 anys veí de Lleida no ha pogut ser reanimat, després de les greus ferides. El cadàver ha estat traslladat pels serveis funeraris a l'Hospital Provincial d'Osca.

A finals de desembre, dos catalans van morir en un accident a la Franja de Ponent, a la província d'Osca, a l'Aragó. El xoc frontal entre un camió i un cotxe va deixar també dos ferits. El sinistre va produir-se al quilòmetre 116,5 de la carretera N-230 que uneix Lleida (Segrià) amb Vielha (Vall d'Aran), al terme municipal de Sopeira (Osca). Les dues víctimes eren el conductor de l'automòbil i un dels passatgers que viatjava amb ell, tots dos residents a Catalunya.