Mohamed, de només vuit anys, va sortir el passat diumenge a la tarda per jugar un partit de futbol amb els seus amics, però mai va tornar a casa. La família va denunciar la seva desaparició i després d’una nit sencera buscant-lo, la Policia Nacional va trobar el seu cos amagat entre uns matolls en un descampat del barri de Loma Colmenar, a Ceuta.

El cos del menor presentava diverses ferides, i la policia no ha volgut descartar cap línia d'investigació. En un primer moment es va pensar en una mort accidental: el nen podria haver-se caigut per un terraplè i lesionar-se d'aquesta manera. No obstant això, la troballa d'una de les seves peces de roba sobre un matoll ha fet que els investigadors estiguin plantejant-se la possibilitat d'un assassinat amb agressió sexual. Així i tot, seran els resultats de l'autòpsia els que determinin la causa exacta de la mort.

Una barriada conflictiva

El descampat on ha estat trobat el cos, molt a prop del poliesportiu on Mohamed havia anat a jugar al futbol hores abans de morir, es troba a la frontera amb el Marroc i de la barriada del Príncipe, una de les zones més conflictives de la ciutat. Tot i això, un crim d’aquestes característiques és inusual per als veïns de Loma Colmenar. “En aquesta barriada a vegades hi ha problemes, però alguna cosa així no havia passat mai”, ha declarat a El Faro de Ceuta un amic de Mohamed.

La família de Mohamed està convençuda que la seva mort no ha estat un accident. Segons informa EFE, els veïns de la zona haurien vist un home desconegut rondar pel barri i accedir a un vehicle presumptament abandonat. La Policia Nacional ha interrogat aquests veïns i ha procedit a analitzar el cotxe en el qual hauria pujat l'individu. Tot i això, des de la policia han demanat cautela per poder avançar amb la investigació, i el Jutjat que porta la instrucció del cas ha decretat el secret de sumari per tal de salvaguardar les perquisicions.

Per la seva part, el president de Ceuta, Juan Jesús Vivas, ha transmès el seu condol. “La pèrdua d’una vida sempre és un fet lamentable, però, si es tracta d’un menor, és una tragèdia insuperable”, ha declarat. Vivas també ha fet arribar la seva simpatia directament a la família de Mohamed, i ha posat a la seva disposició un servei d’assistència psicològica.