La Natalia és una model de 23 anys que fa més de 50 dies que està desapareguda. Se li va perdre el rastre el 18 d'agost mentre estava de viatge amb les seves amigues a Colòmbia. 

Desapareix Natalia Buitrago a Colòmbia

Natalia Buitrago, natural de Colòmbia, va anar de viatge a les illes del Rosario, del seu país natal, amb les seves amigues. De fet, va ser la seva parella qui li va regalar el viatge amb diverses persones perquè no anés sola a les illes.

Tal com explica la mare de la desapareguda, el 12 d'agost, pel seu aniversari, va decidir anar fins a Cartagena i, cinc dies més tard, li va dir que se n'anava a passejar per les illes Rosario i, un dia després, li va dir que estava a punt de sortir en direcció a l'arxipèlag i, a partir d'aquell moment, se li va perdre completament el rastre.

El xicot de la model desapareguda està en el punt de mira tot i la falta de proves

Segons la mare de Buitrago, el seu xicot podria tenir relació en la desaparició de la model, ja que el 3 d'agost van discutir i, presumptament, no es van tornar a veure. No obstant això, des que s'ha iniciat la cerca de la Natalia, ell ha marxat a viure en un altre país, fet que fa saltar totes les alarmes, tot i que encara no hi ha cap prova que el relacioni amb la desaparició de la model.

Modelo desaparecida Colombia

Natalia Buitrago va desaparèixer a Colòmbia fa gairebé dos mesos i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la

Col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor

Més de 50 dies més tard de la desaparició, encara no l'han aconseguit localitzar i la seva família demana col·laboració ciutadana per localitzar-la com més aviat millor. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb les autoritats colombianes. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Alliberen un espanyol segrestat a Colòmbia

Aquest no ha estat l'únic succés relacionat amb Colòmbia amb els darrers dies i, de fet, fa dues setmanes, la Policia Nacional i la de Colòmbia van alliberar un ciutadà espanyol després que el seu pare denunciés que aquest havia estat segrestat a la ciutat colombiana de Medellín i pel que demanaven un deute de 3.500 euros.

Demanaven 3.500 euros per alliberar-lo

La víctima va sol·licitar al seu pare que li enviés 3.500 euros a un conegut seu a Colòmbia i aquesta persona seria l'encarregada de fer arribar els diners als presumptes segrestadors. Davant d'aquesta denúncia, la Policia Nacional es va posar en contacte amb la Conselleria d'Interior a Colòmbia, qui es va fer càrrec de la negociació amb la família amb l'objectiu de salvaguardar la vida del segrestat i aconseguir el seu alliberament.