La Guàrdia Civil segueix investigant l'aparició d'un braç humà que un gos va trobar el passat 27 d'abril a la localitat alacantina de Xixona. Els fets van tenir lloc en una zona rural quan el propietari de l'animal, en veure'l arribar amb l'extremitat a la boca, va alertar els serveis d'emergències. En una primera inspecció ocular, els agents desplaçats al lloc van poder confirmar que es tractava del braç d'una dona, d'entre uns 40 o 50 anys, que duia les ungles pintades i portava un anell d'or amb una pedra incrustada en un dels dits.

Davant aquesta macabra troballa, la Guàrdia Civil va muntar un ampli dispositiu de recerca per la zona, intentant trobar altres restes que poguessin ajudar a identificar la víctima i esclarir com i quan va morir, ja que presentava un avançat estat de descomposició. Les diverses indagacions dutes a terme van poder determinar que el braç procedia de l'abocador de Xixona, motiu pel qual es va ampliar i centrar la recerca per aquella zona.  A hores d'ara, però, encara no s'ha pogut trobar cap altra part del cos.

Ho relacionen amb la desaparició d'un matrimoni alemany

A hores d'ara totes les hipòtesis sobre el cas estan obertes, tot i que, tal com apunta Todo Alicante, la principal línia d'investigació relacionaria la troballa del braç humà amb la misteriosa desaparició d'un matrimoni alemany a la zona. La parella havia llogat un cotxe, però aquest va cridar l'atenció dels veïns en trobar-se'l abandonat des de feia mesos i sense que l'utilitzés ningú. Tampoc hi havia cap notícia ni de l'home ni de la dona. La Guàrdia Civil investiga els fets per saber que va passar i confirmar relació entre els dos casos. Poder trobar més restes humanes és clau per determinar com va morir la dona i esclarir si tots dos han estat assassinats o si es podria tractar d'un crim masclista, en què l'home va matar a la dona i després va desaparèixer voluntàriament.