Continua la recerca de Jay Slater, el jove britànic de 19 anys que va desaparèixer el passat dilluns a Tenerife. L'adolescent havia viatjat a l'illa amb dos amics per atendre el festival New Rave Generation. Tot va anar bé fins a la nit de diumenge, quan Jay va decidir separar-se dels seus companys per continuar la festa amb un altre grup de persones que havia conegut el dia d'abans. Es desconeix la identitat de la gent amb qui va decidir passar l'estona, només que eren dos homes de la mateixa nacionalitat que ell. 

El dilluns al matí, al voltant de les vuit, una de les amigues de Jay va rebre una trucada d'ell en la qual li deia que no sabia on estava, però que tenia molta set i la bateria del mòbil a l'1%. Després d'això, silenci. La darrera localització del telèfon el situa en un camí a poc més d'un quilòmetre de distància del poble de Masca, al nord-est de Tenerife, per la zona del parc rural de Teno. La Guàrdia Civil manté desplegat un dispositiu de recerca que, ara com ara, no ha donat cap resultat. 

Trucades demanant diners per un rescat 

Els pares i el germà de Jay van volar a Tenerife per ajudar en la recerca. La seva mare ha explicat que han rebut múltiples trucades de gent que assegura que tenen a Jay segrestat per un deute, i els reclamen diners per alliberar-lo. De moment, els investigadors no han donat peu a aquesta possibilitat, tot i que mantenen totes les hipòtesis obertes fins que no trobin alguna cosa que pugui indicar clarament què li va passar al jove britànic el matí del passat 17 de juny, mentre continuen la seva recerca amb l'ajuda dels bombers, de la unitat canina, drons i helicòpters que sobrevolen el parc rural. 

Pel que fa als dos homes amb els qui se'l va veure per última vegada, segons el diari La Provincia, van abandonar les Illes Canàries el passat dimarts. L'amiga de Jay que va atendre la seva darrera trucada ha demanat la col·laboració de la policia britànica per poder trobar el seu amic, així com que aquests dos homes siguin localitzats i interrogats per les autoritats per la seva possible involucració en la desaparició de Jay.