Han passat més de dues setmanes i la família de Vicente Sánchez, conegut com a Tente, segueix sense tenir cap notícia d'ell. L'home, de 79 anys, va desaparèixer de manera misteriosa a Hinojal, Càceres, el passat 27 de gener quan suposadament anava a cobrar la seva pensió. La Guàrdia Civil, per via terrestre i àrea, juntament amb veïns i familiars, no deixen de buscar-lo pel municipi i els seus voltants. Aquesta setmana, fins i tot, s'hi han sumat efectius de l'equip d'activitats subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, que s'han submergit en bassals i al riu Tajo per intentar localitzar-lo. De moment, però, no han trobat cap rastre i les hipòtesis sobre la seva desaparició són diverses.

La família creu que l'han segrestat

Tot i que una de les teories és que, com passa amb molta gent de la seva edat, l'home s'hagués pogut perdre i desorientar, la família creu que algú l'ha segrestat. Fa vuit anys el Tente va guanyar un milió d'euros a la loteria i no se n'estava d'anar explicant-ho a tothom, per això creuen que se'l podrien haver endut contra la seva voluntat per robar-li els diners. De fet, quan la Guàrdia Civil va inspeccionar el seu domicili va trobar diversos indicis que resultaven estranys per ser una desaparició voluntària o accidental.

La casa estava totalment regirada amb objectes tirats per terra, com si algú hi hagués estat buscant alguna cosa. A més, el llit estava desfet i hi havia dues portes obertes a la part de darrere que el Tente sempre deixava tancades. També hi van trobar el seu telèfon mòbil, un fet molt estrany, ja que sempre el duia a sobre quan sortia de casa. Per això la família creu que l'han pogut segrestar, tot i que seran els investigadors de la Guàrdia Civil els que hauran d'esbrinar-ho. També quan va desaparèixer, ja que la desaparició es va denunciar després que un veí, com que no sabia res d'ell des de feia dies, saltés el mur de casa seva i no el trobés. De moment, però, el segueixen buscant.