Els fets van tenir lloc pocs minuts abans de les tres de la tarda de dilluns a la carretera C-251, a l’altura de la Roca del Vallès, al Vallès Oriental. Un cotxe va sortir-se de la via al quilòmetre 4,5 i va acabar encastat contra un arbre. A conseqüència del xoc, l’home que anava de copilot va morir i el conductor i un altre passatger van resultar ferits de diversa consideració. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació sobre els fets, que ara s’han envoltat d’un inesperat misteri.

Ningú sap qui és el copilot que va morir a l’accident

El conductor i el passatger que anaven a la part posterior asseguren que no saben qui és el copilot que va morir en el sinistre, malgrat que anava al mateix cotxe que ells, segons ha avançat TV3. La víctima no portava cap documentació a sobre i, per esbrinar la seva identitat, el seu cos ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal. La policia confia en el fet que la identificació del cadàver ajudi a esbrinar les causes de l’accident.

D’altra banda, el conductor ha estat detingut acusat dels delictes d'homicidi imprudent, lesions i trencament de condemna judicial. L’home conduïa a pesar que tenia el carnet retirat després de donar positiu en un control d’alcoholèmia i no podia posar-se al volant fins a l’any 2024. Segons fonts policials, els dos supervivents de l’accident mortal tenien antecedents. Cal esbrinar ara quina relació tenien amb la víctima mortal, si és veritat que no saben qui és i perquè anava en aquell cotxe.

El conductor i el passatger que anava a darrere van resultar ferits

Arran de la incidència, es va haver de tallar la circulació a la via en tots dos sentits. Al lloc dels fets hi van intervenir tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter medicalitzat i tres ambulàncies del SEM. El conductor va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital de Granollers, mentre el passatger va resultar ferit greu i va ingressar a l’Hospital Sant Pau de Barcelona.