Enxampat un metge d’una mútua de Tortosa, al Baix Ebre, fent fotos als genitals dels seus pacients, durant revisions. L’home, de 61 anys i nacionalitat espanyola, passava consulta en un centre de revisions de mútua al centre de Tortosa. Ja feia mesos que sospitaven que alguna cosa no anava bé, però no va ser fins aquest divendres que l’home va ser enxampat amb les mans a la massa. 

Divendres, 10 de juny, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís per anar a un consultori mèdic de Tortosa donat que un home havia sorprès el metge gravant-li els genitals amb un telèfon mòbil. Li havia pogut agafar el mòbil al metge i havia confirmat que sortien imatges, en vídeo i fotos, dels seus genitals. 

Fotos i vídeos de la zona genital d'un pacient

La víctima va explicar que havia anat al consultori per passar una revisió mèdica d’empresa, juntament amb altres companys de feina. Durant el transcurs de l’exploració, es va adonar que el metge li realitzava tocaments en la zona genital i tenia el seu terminal mòbil amb la càmera en funcionament enfocant-li les seves parts íntimes. L’home, quan ho va veure, va aturar-lo i li va  prendre de les mans el mòbil, confirmant que contenia imatges de les seves parts íntimes. 

El pacient va entregar el mòbil als Mossos d’Esquadra. La policia catalana va detenir l’home, de 61 anys i conegut a Tortosa, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual i descobriment i revelació de secrets. La investigació continua oberta pendent del buidatge dels dispositius electrònics de l’arrestat per tal de comprovar si altres pacients han estat víctimes d’aquesta pràctica, segons han explicat a ElCaso.cat els Mossos d’Esquadra. Altres pacients, que també han ofert el seu testimoni a la policia, asseguren que el metge els hi va fer una exploració a la zona genital no normal en revisions mèdiques per empresa.

S'esperen més víctimes

El mateix divendres l’home va ser arrestat i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on va quedar en llibertat a l’espera de ser citat davant del jutge, per tal de donar explicacions dels fets. Igualment, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Ebre mantenen oberta una investigació per si apareixen més imatges gravades sense permís a la consulta als dos mòbils que se li van intervenir i també a l'ordinador portàtil personal que va quedar en poder de la policia catalana. S’espera que es puguin conèixer més víctimes, asseguren fonts properes a la investigació.