Vicente Bermúdez és un metge que ha aconseguit vèncer el coronavirus després de més de 10 mesos lluitant contra ell, set dels quals els ha passat a l'UCI.

Més de 10 mesos lluitant contra el coronavirus

Vicente Bermúdez s'ha convertit en el pacient que més temps ha estat ingressat per Covid-19 a l'hospital Reina Sofía de Còrdova. Bermúdez, metge de professió, va ingressar a l'hospital el 18 de març del 2020, als inicis de la pandèmia.

Vicente Bermúdez passa set mesos a l'UCI

Els seus símptomes cada vegada eren més greus fins que, finalment, entre març i juny el van haver d'ingressar a l'UCI. A partir del juny, semblava que ja s'havia recuperat i el van treure de l'UCI per portar-lo a la planta de malalts de coronavirus menys greus.

No obstant això, el metge va començar a patir problemes de salut derivats de la Covid-19 i, per aquest mateix motiu, el van tornar a ingressar a l'UCI, on hi ha estat gairebé set mesos.

UCI de Coronavirus / EFE

Vicente Bermúdez és un metge que ha estat més de 10 mesos lluitant contra el coronavirus a l'hospital Reina Sofía de Còrdova / EFER

Recuperat de la Covid-19

Finalment, aquest dimecres, després de més de 10 mesos lluitant contra aquesta malaltia, ja s'ha recuperat i ha rebut l'alta, fet que ha commocionat als treballadors d'aquest hospital, que no han dubtat a compartir un vídeo a les xarxes socials on aplaudeixen a Vicente Bermúdez.

El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i els usuaris han comentat com estan de contents que després de tants mesos lluitant, per fi s'hagi recuperat: "Enhorabona i mil gràcies a tot l'equip sanitari per cuidar-nos", comenta un noi emocionat.