L'Ángel Sánchez, metge resident d'un hospital de Madrid s'ha fet viral per les seves fotos amb cartells i missatges sobre el coronavirus

Coronavirus i Nadal

Fa mesos que aquest jove metge argumenta i protesta pels comportaments de la gent i per la gestió política de la pandèmia. Ara, s'ha viralitzat pels seus missatges referents a Nadal. Des dels seus comptes d'Instagram i Twitter ha fet una crida a la precaució a l'hora de reunir-se amb grups de gent en sopars i festes nadalenques. 

L'últim cartell que ha publicat reprodueix una conversa de WhatsApp on algú li pregunta si anirà a un sopar. Ell contesta "Clar! Quants hi serem?". La resposta és "crec que 15". Llavors ell marxa del grup. Una iniciativa que tothom hauria de seguir, tenint en compte la restricció de 10 persones reunides vigent a tot l'Estat com a mesura de prevenció del coronavirus.

Médico viral por sus mensajes contra el coronavirus / Twitter @angelsvars

Un metge es fa viral amb els seus missatges contra el coronavirus / Twitter @angelsvars

Altres missatges del metge viral

En un altre cartell, publicat el passat 1 de desembre, el sanitari feia un pronòstic de futur bastant fosc: "En comptes de carbó ens portaran una tercera onada".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va ser a finals del mes passat quan Sánchez va canviar la temàtica dels seus cartells per centrar-la en les imminents festes. El primer missatge que va publicar va ser: "Hi ha famílies que mai tornaran a ajuntar-se en Nadal. Compleix les normes".