Giovanni Quintella Bezerra és un metge anestesiòleg de 32 anys i ha estat detingut per abusar sexualment d'una dona embarassada durant una cesària al Brasil, segons informa Diario do Nordeste. Els companys de feina van observar que l'arrestat tenia uns comportaments estranys i per aquest motiu van decidir gravar-lo.

Els fets van passar a l'Hospital Estatal Heloneida Studart, a São João de Meriti (Brasil). Una tècnica d'infermeria va explicar a la policia que en una de les primeres intervencions quirúrgiques s'havia adonat que la dona embarassada estava completament sedada. La sanitària, estranyada, va preguntar al doctor per què la dona es trobava en aquelles condicions. L'anestesiòleg, de manera grollera, va respondre: "Per què? Tu també en vols (d'anestèsia)?". Un seguit de treballadors del centre sanitari van compartir les seves sospites contra el metge. Per comprovar-ho, van amagar un mòbil en la sala on es practicaria la cesària per filmar el comportament del doctor.

El metge abusa de la dona amb els seus companys al costat

La deplorable actuació de l'anestesiòleg Quintella Bezerra va ser gravada en vídeo a primera hora del passat dilluns. En el vídeo es pot observar la pacient tombada al llit, inconscient, a punt de donar a llum. Al costat esquerre, l'equip de cirurgia preparat per començar la cesària. Mentrestant, al costat dret, a només un metre de distància i amb un llençol al mig, Quintella Bezerra s'abaixa la cremallera dels pantalons i introdueix el penis dins la boca de la pacient sedada. El delicte dura aproximadament 10 minuts. En acabar, l'anestesiòleg agafa un mocador i neteja la víctima per ocultar els rastres.

S'investiga si hi ha altres víctimes

Els companys, en veure després les imatges, van alertar immediatament els agents de la policia brasilera, que van detenir l'home per un delicte de violació d'una persona en estat vulnerable. El més sorprenent de tot és que el metge, en el moment de la detenció, es va fer el despistat. "Delicte de violació?", va preguntar. La condemna per aquest tipus de casos és d'entre 8 i 15 anys de presó. Ara, la policia intenta descobrir si el metge va abusar d'altres víctimes.

La Fundació Sanitària de l'Estat de Rio de Janeiro i la Secretaria d'Estat de Salut, la qual està subordinada a l'hospital, van repudiar en una nota la conducta de l'anestesiòleg. “Us informem que s'obrirà una investigació interna per prendre mesures administratives. L'equip de l'hospital està donant tot el suport a la víctima i la seva família”, van concloure.