Austràlia està commocionada pel terrible succés que s'ha conegut al país. Tres nenes d'entre 12 i 14 anys han segrestat i torturat cruelment una altra nena de 13 anys. Els fets van tenir lloc el passat 11 de març a la localitat de Tewantin, només dues setmanes després que la víctima i les agressores s'haguessin conegut. Les menors van invitar la jove a una suposada festa que es feia a casa d'una d'elles. Ella va acceptar pensant que acabava de fer unes noves amigues, però quan va arribar va veure que no hi havia cap festa i res era el que semblava.

Les tres menors van torturar la nena durant hores

Les noies la van segrestar i la van tenir lligada de mans durant hores mentre la van estar torturant. Segons ha relatat la seva mare, la van trepitjar, la van cremar, li van trencar ampolles de vidre al cap i li llençaven ganivets. La nena finalment va poder tornar a casa seva amb la cara inflada i tota plena de blaus. Les seves agressores la van amenaçar de matar la seva família, inclòs el seu germà de tres anys, si li explicava a algú el que havia passat. Per això, quan la seva mare la va veure en aquest estat, li va dir que l'havien assaltat al carrer i que eren les tres menors les qui l'havien ajudat.

La nena va ser portada a un centre hospitalari, on va haver d'estar una setmana ingressada a conseqüència de la gravetat de les ferides. A més dels múltiples cops i contusions per tot el cos, havia estat apunyalada al genoll i tenia un canell trencat. Després de denunciar els fets davant la policia, es va obrir una investigació i es van presentar càrrecs contra les tres menors

La més gran de les tres, de 14 anys, ha estat internada de forma preventiva acusada de privació de llibertat, agressió amb lesions corporals amb arma i sense o dany intencionat, entre d'altres. El pròxim mes tornarà a ser jutjada pel Tribunal de Nens de Maroochydore. En aquest mateix tribunal també seran jutjades a finals de mes les altres dues menors, de 12 i 13 anys, pels delictes d'agressió amb resultat de lesions corporals, privació de llibertat, assalt comú o robatori a mà armada.