Tràgica mort d'un nen de 3 anys a la costa de Nova Gales del Sud, a Austràlia. El pare estava al jardí del domicili tallant la gespa amb la segadora aquest dissabte 11 de març, quan accidentalment va atropellar el seu fill i va provocar-li ferides greus amb les fulles de la màquina. El petit no va poder recuperar-se, tot i que els facultatius van desplaçar-se amb rapidesa al lloc de l'incident, el van intentar reanimar i el van traslladar a l'hospital del districte de Pambula. Maddox va morir al centre mèdic poc després, segons ha explicat el diari Daily Mail Australia.

La portaveu de la policia, tot i que han obert una investigació d'ofici sempre que no és un decés per causes naturals, ha assegurat que el pare "no el va veure". Tanmateix, les indagacions policials sobre l'incident continuen i s'està preparant un informe del forense. Tot apunta que es confirmarà la hipòtesi inicial d'atropellament accidental amb la segadora i mort poc després per les greus ferides de les fulles de la màquina a l'hospital de Pambula, a Nova Gales del Sud. 

La família està destrossada per l'accident mortal

L'àvia del petit, la Wendy, és molt coneguda a la zona especialment per ser la secretària i tresorera del grup Pambula Motorfest & Swap que recapta diners per la comunitat. El mitjà citat va intentar posar-se en contacte amb ella, després que l'associació fes aquest dimecres pública la notícia de la tragèdia, però la dona, visiblement afectada, va contestar que "en aquest moment és massa per a la família per parlar".

Tota la comunitat de Pambula s'ha congregat al voltant de la família i està donant un suport inqüestionable als pares desconsolats de Maddox. El nen de 3 anys que ha perdut la vida accidentalment aquest dissabte a Austràlia tenia dues germanes, de cinc i nou anys, respectivament. Amics de la família, com Jessica Porter, han recordat el petit com un "àngel" descarat i enèrgic que va deixar una impressió duradora en tots els que el van conèixer, i que tots recorden com estimava el color blau

Recaptació de fons, color blau i ungles de rosa

Porter, precisament, ha creat una recaptació de fons en línia -que ja ha superat els 6.500 dòlars australians en poques hores- per permetre que la família de Maddox pugui donar un bell acomiadament al nen. A la mateixa pàgina on es fa la recaptació hi ha diversos detalls per recordar-lo. "A Maddox li encantava el color blau i pintar-se les ungles amb les seves germanes grans, així que per celebrar la vida, demanem a tots els assistents al memorial quan s'anunciï, que portin alguna cosa blau i que es pintin les ungles de rosa per Maddox", es llegeix a l'escrit d'Internet.