Una jove de 23 anys ha estat agredida aquest dilluns al vespre per un grup de menors. L’atac es va produir a la parada de metro de Batán de la Casa de Campo, a Madrid, i els presumptes agressors van llançar a la noia per les escales mentre li robaven el mòbil. La víctima ha hagut de ser traslladada a un hospital per tractar els traumatismes que ha sofert en un braç i al cap.

Un dels menors, detingut

La Policia Municipal de Madrid va ser alertada per les persones que van ser testimonis de l’agressió, i es van traslladar al lloc dels fets juntament amb una ambulància del SAMUR que la va traslladar a l’Hospital Clínic de Madrid amb una fractura al braç i contusions al cap.

Després d’una breu investigació, la policia va localitzar a un dels tres menors que havien agredit presumptament a la jove. El noi, d’entre 11 i 15 anys, estava en un centre d’acollida per a menors estrangers no acompanyats de Casa de Campo, i va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors després de ser detingut.

Diversos robatoris d’aquest tipus al metro de Batán

Segons els treballadors del metro de Madrid, l'estació de Batán en concret és l'escenari de molts robatoris per part de menors o joves. Aprofiten els moments que no hi ha cap agent de seguretat per moure les càmeres de vigilància i perpetrar els robatoris sense por a ser identificats a les imatges. El passat 22 de desembre, una altra noia va ser víctima d'un robatori seguint el mateix modus operandi: la van assaltar quan estava entrant per la boca del metro i la van acabar llençant per les escales mentre li robaven la bossa de mà i el mòbil.

A causa de la proximitat del metro amb el centre d'acollida i pel fet que aquests robatoris els cometen majoritàriament menors d'edat, la policia està investigant si poden tractar-se dels nens no tutelats que estan vivint al centre.