Busquen la Lucía, una menor de 15 anys que ha desaparegut en estranyes circumstàncies a Massamagrell (València). Pensen que està retinguda contra la seva voluntat per un noi que va conèixer per Instagram i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la.

Lucía Marín Lara desapareix misteriosament a Massamagrell 

Lucía Marín Lara, és de Pobla de Farnals, un municipi del País Valencià que va desaparèixer misteriosament a Massamagrell fa dos dies: dilluns al migdia se li va perdre el rastre. Els seus familiars estan molt preocupats i pensen que ha estat segrestada per un noi que hauria conegut per Instagram.

Una trucada de dos minuts demanant ajuda a la seva mare

Els pares de la Lucía, preocupats, van decidir posar una denúncia a la Guàrdia Civil, que l'està buscant sense pausa. Dimarts, la Lucia va trucar a la seva mare dient-li que "estava molt malament" i demanant-li que la vingués a buscar, tot i que no li deia ni on estava ni amb qui: l'única pista que li va donar era que estava a València. La trucada va durar dos minuts i 46 segons i, des de llavors, se li va perdre el rastre.

La seva mare explica que la va notar amb una veu estranya i pensa que ha pres alguna droga, ja que no tenia una actitud normal.  De fet, segons expliquen els seus familiars, pensen que la Lucía podria estar retinguda per un nou que va conèixer per Instagram i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la.

"Demanava ajuda, però algú li ha tret el telèfon. Necessitem difondre la seva foto per si algú l'ha vist"

"He sentit a la meva filla molt malament, molt nerviosa. Demanava ajuda, però algú li ha tret el telèfon. Necessitem difondre la seva foto per si algú l'ha vist", explica la seva mare preocupada.

La mateixa nit de la trucada, la mare va rebre més trucades des de número privat i els policies pressuposen que les trucades s'han fet des del mateix número que la trucada de la menor desapareguda. De fet, la mare de la Lucía assegura que quan despenjava el telèfon només se sentia una respiració, però ningú parlava.  El telèfon de la menor està apagat des de la tarda de la desaparició i ningú sap on podria estar.

"És molt bona i s'ha deixat enganyar per algun noi que la té retinguda"

Els pares de la Lucía estan esperant una autorització judicial per rastrejar el mòbil des d'on s'han fet les trucades per poder saber amb exactitud la seva geolocalització. "Que vingui ja, la necessitem. Ella és el nostre angelet. És molt bona i s'ha deixat enganyar per algun noi que la té retinguda", diuen els seus pares a Espejo Público.