Un home ferit d'un o diversos impactes de bala en una de les seves extremitats -aparentment una cama- ha acudit a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat (CAP) de Cambrils entre les 4.30 i les 5 de la matinada. Segons el Diari de Tarragona l'home va ser abandonat a les portes del centre sanitari per un o més acompanyants, que l'han portat an cotxe fins al CAP i després han escapat. 

Evitar la identificació

L'home ha arribat fins al centre sanitari amb cotxe, acompanyat per algú que l'ha deixat a la porta i ha marxat per evitar ser identificat o identificats i haver de prestar declaració.

Al centre sanitari, després de valorar les ferides, els metges han activat el protocol que implica els Mossos d'Esquadra i la víctima ha estat traslladada a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, relata el Diari de Tarragona. 

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets. Segons la mateixa font, per ara es desconeix l'autor dels trets i el motiu pel qual els ha efectuat.

Lliguen de mans i cremen viva una dona amb el seu fill a Sant Quirze

Els Mossos d'Esquadra investiguen un incendi que aquest matí ha deixat una dona ferida crítica per cremades i un bebè ferit lleu per inhalació de fum al carrer de Pompeu Fabra de Sant Quirze del Vallès, a tocar de Sabadell. L'avís s'ha rebut a dos quarts de dotze del matí en una finca que està ocupada al bloc número 54 d'aquest carrer del centre de Sant Quirze.

Incendi Sant Quirze / Cedida

Incendi Sant Quirze / Cedida

Les investigacions que estan fent els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra apunten a la possibilitat que l'incendi d'aquest matí hagi estat provocat.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, sembla que la persona que ha accedit al pis ha lligat la dona de mans, tot i que ella finalment ha pogut escapar de les flames.