Un noi de 17 anys ha violat una jove en un parc de Palma (Mallorca) i ha acabat detingut gairebé un mes després. El menor d'edat ha estat arrestat dimecres passat 7 de febrer per la Policia Nacional a les rodalies del parc de ses Estacions de la capital mallorquina, lloc on es va produir suposadament l'agressió sexual. Els fets, no obstant això, van succeir a mitjans de gener quan la noia estava asseguda en un banc i se li va apropar l'adolescent, que després d'una conversa i la petició de foc per encendre's un cigarret, la va acabar atacant.

El menor va esperar que es quedés sola per agredir-la

La víctima es trobava asseguda al banc quan el menor es va adreçar cap a ella amb l'excusa de demanar-li foc per encendre un cigarro. Ambdós van iniciar una conversa després d'això però, en un moment donat, l'adolescent de 17 anys li va proposar mantenir relacions sexuals, cosa a què la noia es va negar. Aquesta oposició li va valer els insults del noi, que finalment va tocar el dos d'allà. Tot semblava haver acabat i, de fet, la jove va seguir al parc de Palma amb uns amics. Tot i que aviat es va quedar de nou sola i, pel que sembla, ell l'estava esperant.

El menor va veure com la noia es va quedar sola al parc, moment en què va aprofitar per apropar-se de nou a ella. Segons ha explicat la Policia Nacional en un comunicat, el suposat agressor la va forçar i després li va robar la cartera i el telèfon mòbil. Immediatament després d'aquest succés a mitjans de gener la víctima va denunciar els fets i va rebre assistència mèdica, mentre el Cos Nacional de Policia va obrir una investigació per identificar l'agressor.

La víctima el reconeix al mateix parc de Palma

La investigació seguia el seu curs, però per casualitats del destí, la noia va veure dimecres passat 7 de febrer al menor, a qui va reconèixer, al mateix espai del parc on s'havien produït els fets. Automàticament va trucar als serveis d'emergències, els quals van activar diverses patrulles de la Policia Nacional i de la Policia Local de Palma. Els agents van atendre a la dona i van detenir el suposat violador, que està acusat d'un delicte d'agressió sexual.