Maten a trets la Cristina Vita, una de les 'influencers' més famoses de Llatinoamèrica. Estava en un festival musical del Paraguai quan s'ha produït el tiroteig. Hi ha una investigació oberta i pensen que l'han matat per un ajust de comptes relacionat amb el narcotràfic i, de moment, no hi ha cap persona detinguda pels fets.

La Cristina Vita Aranda només tenia 29 anys i era una de les persones més famoses del seu país i d'Amèrica Llatina. Els fets van passar el diumenge a San Bernadino, a 50 quilòmetres de la capital del Paraguai, on s'estava celebrant un festival musical al qual va acudir. De fet, va compartir fotos del festival al seu compte d'Instagram, on compartia el seu dia a dia amb els seus més de 500.000 seguidors.

L'objectiu era un home que tenia una ordre crida i cerca per narcotràfic

La van matar d'un tret al cap i, segons les investigacions policials, es tracta d'una mort col·lateral i que l'objectiu principal de l'assassí era una altra persona: José Luis Bogado Quevedo, un home que tenia una ordre de captura i que estava involucrat amb el narcotràfic. Bogado no ha mort, però ha resultat ferit fruit del tiroteig.

Cristina Aranda / Instagram vitaaranda

La Cristina és una jove de 29 anys que han matat al Paraguai: estava en un festival musical i li han disparat un tret al cap / Instagram vitaaranda

Filla d'un exdirector de la Policia del Paraguai

En total, hi ha quatre ferits i dos morts, entre les quals es troba la Cristina. Aquesta jove de 29 anys era filla de Cristino Aranda, un exdirector de la Policia de Paraguai a qui van imputar per extorsionar una xarxa de narcotraficants. De moment, no hi ha cap detingut pels fets i no es descarta cap hipòtesi, encara que tot apunta que es tracta d'un ajust de comptes pel narcotràfic que, malauradament, està molt present al Paraguai.

La Cristina era empresària, influencer i model

La Cristina es va fer famosa quan només tenia 17 anys per la seva aparició a Calle 7, un programa del seu país que consistia en un concurs d'obstacles extrems. Des de llavors, cada vegada es va anar fent més coneguda per diversos motius: a més a més d'influencer, també era empresària i havia creat la seva marca de roba, es dedicava al món del fitness i al món del modelatge.

"Una de les prioritats de la Cristina era estar a prop dels seus seguidors"

Tenia tres fills petits que s'han quedat orfes i la seva mort ha causat gran commoció al Paraguai, ja que era una de les influencers més conegudes del país. Per aquest mateix motiu, han organitzat una trobada per donar-li l'últim adeu. "Una de les prioritats de la Cristina era estar a prop dels seus seguidors", publica el seu entorn proper a les xarxes socials.