Busquen un home que ha assassinat a trets un altre a Vinaròs (Castelló). S'ha intentat desfer del cadàver llençant-lo al mar, però no ho ha aconseguit, ja que una persona ha sentit els trets i immediatament ha trucat a Emergències 112. Els bombers han entrat a l'aigua i han pogut rescatar el cos, que presentava signes evidents d'haver patit una mort violenta. Hi ha una investigació oberta per aconseguir identificar, localitzar i detenir el presumpte autor d'aquest macabre crim.

Els fets han passat aquest divendres cap a les 10:00 a la cala Montero de Vinaròs. Un testimoni ha sentit trets i, immediatament, ha alertat i els agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local s'han desplaçat fins al lloc dels fets, però han pogut comprovar que no hi havia ningú: el presumpte assassí havia fugit.

La víctima és un home de 50 anys que ha mort de manera violenta

Quan els Bombers de Castelló especialitzats en rescats aquàtics han arribat, han començat a buscar el cadàver de la víctima al mar, ja que el corrent marí se l'estava emportant i, al cap de poca estona l'han pogut rescatar i han pogut comprovar que es tractava d'un home d'uns 50 anys que havia patit una mort violenta, ja que tenia trets a diferents zones del cos. 

Tot apunta que es tracta d'una revenja

La Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha examinat el cadàver i han buscat empremtes i els casquets a la cerca de pistes per localitzar el presumpte assassí. De moment, no ha transcendit la identitat de la víctima i caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per determinar, amb més exactitud, les causes de la seva mort. Encara que no es descarta cap hipòtesi, tot apunta que es tracta d'un ajustament de comptes, una hipòtesi que encara no ha estat 100% corroborada.

Investigació en mans de la Guàrdia Civil per identificar i detenir l'assassí

La investigació està en mans de la Guàrdia Civil i, de moment, tot s'està centrant a identificar qui és el presumpte autor dels fets i detenir-lo acusat d'un delicte d'homicidi o d'assassinat, dos delictes pels quals podria enfrontar-se a penes de presó molt elevades. 

Guardia Civil archivo / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga la mort d'un home a Vinaròs (Castelló): un testimoni va sentir trets i els bombers van rescatar el cos de la víctima de la platja. Actualment, estan intentant identificar el presumpte autor dels fets / Europa Press

Un altre assassinat a Barcelona: un cas de violència masclista

Aquest no ha estat l'únic crim dels darrers dies. De fet, la setmana passada, van detenir un home que va assassinar la seva exparella a Barcelona, convertint-se en el segon cas de violència masclista de Catalunya. L'home va confessar el crim a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona i, després de passar a disposició judicial, es va decretar la seva entrada a presó de manera provisional.