Maten un home clavant-li una punyalada a la panxa a Madrid. De moment es desconeix si hi ha detinguts i la Policia està investigant el crim.

Apunyalament mortal al districte de San Blas de Madrid

Els fets han passat aquest diumenge cap a les 23:30 en el districte de San Blas de Madrid i tot ha començat quan els serveis d'Emergències han rebut una alerta de què hi havia una persona ferida en el replanell d'un pis al carrer Herrerías.

La víctima és un home de 54 anys que ha mort per ferida d'arma blanca

Immediatament, els sanitaris de Samur-Protecció Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia un home de 54 anys amb una ferida per arma blanca a la part dreta de l'abdomen, segons explica Emergències Madrid.

La víctima estava en parada cardiorespiratòria i, per aquest mateix motiu, li han estat practicant la reanimació cardiopulmonar durant 45 minuts, però, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

 

"Agressió a San Blas. Samur-Protecció Civil confirma la mort d'un home per ferida d'arma blanca. La víctima estava en el replanell d'un pis en parada cardíaca. Durant més de 45 minuts se li han fet maniobres de reanimació cardiopulmonar, però han estat infructuoses. La Policia Nacional ho investiga i la Policia Local de Madrid col·labora amb els serveis d'emergències. Una psicòloga del Samur-Protecció Civil atén un familiar de la víctima", explica Emergencias Madrid en una piulada.

Investigació en mans de la Policia Nacional

La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no han transcendit més dades sobre el crim i es desconeix si hi ha detinguts. El presumpte autor dels fets es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'homicidi.

Apunyalen mortalment un botiguer que es defensava d'un robatori a Rubí

Aquest no ha estat l'únic apunyalament dels darrers dies i, de fet, a Catalunya s'han produït molts homicidis violents en pocs dies. El més destacat de tots ha estat el de Rubí (Vallès Occidental): dos joves han matat a punyalades el propietari d'una botiga. El motiu? Li volien robar una ampolla de ron, fet que ha causat gran indignació a tot arreu.

Maten d'un tret un vigilant de seguretat en un poble fantasma de Saragossa

També investiguen l'assassinat d'un guàrdia de seguretat a Pleitas, un poble de 34 habitants de Saragossa. El seu cadàver va ser trobat la setmana passada amb un tret al cap i estan intentant localitzar els autors dels fets

El cas es troba sota secret de sumari i la Guàrdia Civil ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, no hi ha cap persona detinguda i s'estan centrant a localitzar els presumptes autors dels fets, que es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un presumpte delicte d'homicidi o d'assassinat.