Maten un home a ganivetades a la Rambla de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió policial metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta de l'home de 56 anys i nacionalitat espanyola, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, que va ser trobat al carrer aquest dissabte de matinada i greument ferit a la cama per arma blanca. Tot i ser assistit pels facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladat a l'hospital, va acabar perdent la vida hores després.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació arran de la mort de l'home de 56 anys a la Rambla de la Mina, però en aquests moments es desconeix què va passar la nit de divendres a dissabte al voltant de tres quarts de dues, quan va ser trobada la víctima ferida de gravetat. En qualsevol cas, la policia catalana, en tenir coneixement dels fets, va adreçar-se fins a aquesta zona de Sant Adrià de Besòs. En aquells moments només sabien que havia una persona amb lesions produïdes per arma blanca al carrer. Els sanitaris el van atendre poc després i el van traslladar al centre mèdic, on va morir hores més tard.

L'home ha mort d'una ferida mortal a la cama

Segons han explicat fonts properes a ElCaso.cat, l'home atacat amb arma blanca a Sant Adrià de Besòs va morir a causa de la greu ferida que li van fer a la cama, atès que va perdre molta quantitat de sang. La defunció va produir-se aquest dissabte al vespre. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta i en aquests moments no han transcendit persones identificades i tampoc s'han realitzat detencions pel suposat homicidi de l'home de 56 anys a la Rambla de la Mina de Sant Adrià de Besòs aquest dissabte de matinada.